Членство

Работим на клубен принцип - членовете на клуба имат приоритетен достъп до продуктите на Чифлик Ливади. След като задоволим заявките на членовете, продуктите се предлагат на свободна продажба. Членството се подновява всяка година.

Продукти – Пасищните пилета се доставят гарантирано и основно на клубните членове. Сезонът е от май до края на ноември, доставките са всяка седмица. Няма минимален брой, който трябва да се заяви.

Нечленовете могат да си купят при извънредни доставки или когато имаме „изоставени“ пилета – такива, които членовете не са си потърсил в срок. Почти всяка седмица имаме такива. За „изоставени“ пилета може да проверявате в магазините ни.

Пасищно говеждо доставяме всяка седмица. За свободно месо може да проверявате на място в магазините ни. 

Колбаси, млечни и други – стремим се непрекъснато да разширяваме асортимента с различни видове колбаси, консерви и млечни продукти. ,

Искаме Чифлик Ливади да е балансирано стопанство – да предлагаме много продукти на малко хора, а не на много хора един продукт.

Членски внос - Членовете внасят невъзръщаем годишен членски внос на принципа “плати колкото желаеш”. Считаме, че това е справедлив начин за (само)коригиране на цените на продуктите ни. Очакваме тези, които възприемат, че цените ни са ниски - да платят по-висок членски внос, а тези с по-строг критерий - по-нисък. Идеята ни е да бъдете ангажирани с инициативата, но с посилна сума, която да отразява вашето отношение за цените ни, продуктите ни, възможностите ви и потреблението ви.

Членски внос се внася при записване в клуба, не е нужно предварително плащане.

Ако се включите в нашия мейлинг лист и имаме възможност за приемане на нови членове, ще се свържем с вас. Обикновено това става при записване на членовете за новия сезон и се случва през месец март на съответната година. При интерес, молим да ни пишете на pile кльомба livadi точка bg или попълнете формуляра ни за контакти ТУК

Междувременно за свободни продукти може да следите страницата ни във фейсбук - http://www.facebook.com/Livadi.bg и/или сайта ни www.livadi.bg, както и да проверявате на място в магазините ни. 

МАГАЗИН:

Магазинът ни е на ул. Яворец 9 (непосредствено до пазара Римска стена).
Работното време може да видите ТУК

Чифлик Ливади © 2024 Работи на OpenCart | Сглобен от MazeLabs